Teracom Mobil logo.

Utbytesgaranti

Utbytesgaranti

Snabb hjälp om något går sönder

Våra industriella routrar är tillverkade för att klara utmanande miljöer och baseras på de mest tillförlitliga komponenterna på marknaden.

Om olyckan ändå skulle vara framme och ett problem skulle uppstå erbjuder vi för förkonfigurerade routrar en utbytesgaranti där vi ser till att du snabbt har ersättningsutrustning på plats.

Vi skickar ut en förkonfigurerad enhet av samma modell som du använder direkt till den plats du önskar, så att det bara är att koppla loss den gamla routern och plugga in den nya för att få igång uppkopplingen igen.

Vi skickar ny fungerande utrustning inom en arbetsdag!

Köp till utbytesgaranti

Vill du också bli garanterad snabb utbyteshårdvara?

Fördelar med utbytesgaranti

 • FÖRKORTA AVBROTT
  Med snabb leverans av ny utrustning utan att den trasiga först ska returneras och inspekteras blir det kortare driftsavbrott.
 • SUPPORT
  Vår tekniska support kan bistå med instruktioner per telefon för att personal på platsen lätt ska kunna genomföra bytet.
 • DIREKT TILL INSTALLATION
  Vi levererar direkt till den plats du önskar.
 • SPARA TID
  Förkonfigurerad hårdvara gör det lätt att byta routern på plats utan teknisk personal. (Kräver förkonfiguration.)

Hur det fungerar

Om du får problem med din utrustning ringer du vår tekniska support som hjälper dig med hantering av ärendet.

Vi börjar alltid med en kortare felsökning för att se om vi har möjlighet att avhjälpa problemet omedelbart. Om fel konstateras på utrustningen skapas ett RMA-ärende där vi registrerar och följer upp hårdvarubytet.

Vi bekräftar vilken hårdvaruenhet det gäller och vart utbytesenheten ska skickas.

Vi har alltid en enhet av samma modell i lager som vi kan konfigurera och skicka ut till dig. Utrustningen skickas senast dagen efter att RMA-ärendet skapats med normal postgång direkt till den adress ni angivit. Om ni önskar annat speditionssätt kan detta ombesörjas mot ytterligare kostnad.

Eftersom vi känner till modell, konfiguration och typ av installation ser vi till att det bara är att koppla loss den gamla routern och koppla in den nya. Skulle er personal behöva stöd i bytet finns kvalificerad personal tillgänglig i vårt tekniska supportteam för assistans per telefon.

När enheten anlänt och installerats har ni 30 dagar på er att returnera den defekta utrustningen. Om utrustningen hyrts av oss eller felet täcks av garanti tillkommer ingen kostnad för den nya hårdvaran. Om utrustningen ej returneras, eller inte täcks av garanti, debiteras ni kostnaden för den nya hårdvaran.