Teracom Mobil logo.

Nyheter

Utökad support - ny tjänst för snabbare service

Publicerad: 1 juli 2016

Den nya tjänsten Utökad Support är framtagen för att möta företagens önskemål om mer avancerade och behovsanpassad support. En dedikerad företagssupport som ger Teracom Mobils viktigaste företagskunder tillgång till abonnemangsstatus och driftsstatus. Företagsärenden blir även prioriterade i Teracom Mobils interna support och incidentprocess.

– Målet med det utökade supporterbjudandet är att ge våra kunder snabbare och bättre service. Vi har ett uttalat behov från våra företagskunder om mer avancerad support än den vi erbjuder via vår vanliga kundtjänst. Några av de önskemål vi fått in är möjlighet till direktaccess till en dedikerad företagssupport och förbättrad driftstörningsinformation. Man vill även själv kunna ha kontroll på sina abonnemang och enkelt kunna analysera förbrukningen, berättar Kim Schwerin, Produkt- och Marknadschef på Teracom Mobil.

Som svar på önskemålen introducerar Teracom Mobil nu en företagssupport. Det dedikerade supportteamet har genomgående hög teknisk erfarenhet och kompetens kring Teracom Mobils produkter och tjänster. Det betyder att Teracom Mobils kundtjänst i fortsättningen fokuserar på enklare företagsservice och privatkundsfrågor.

– När uppkopplingen blir allt mer kritiskt för företagets affärer och drift, vill vi kunna ge en högre servicenivå till de som ser värdet av snabb support och service, fortsätter Kim Schwerin.

Utökad Support – fördelar gentemot kundtjänst:

Utökad Support är ett dedikerat teknik- och supportteam och riktar sig till företag som vill förkorta ledtiderna och effektivisera arbetet genom att få exakt den hjälp som behövs, när den behövs. Den vänder sig även till dig som har behov av guidning vid mer avancerad teknisk felsökning. I de fall där Teracom Mobil inte kan lösa problemet direkt hjälper vi till att hitta en partner som kan. Resultatet blir trygg och snabb support.

Främsta fördelarna – Eget telefonnummer, högre kompetens och snabbare svarstider

För att nå Teracom Mobils supportteam snabbt och effektivt får alla företagskunder tillgång till ett dedikerat telefonnummer och en e-postadress. Det dedikerade supportteamet består av Teracom Mobils mest erfarna och specialutbildade medarbetare med fokus på Teracom Mobils företagstjänster. Företagskunder som tecknat supportavtalet prioriteras och får snabbare svar medan Teracom Mobils privatkunder och övriga företagskunder är hänvisade till den vanliga kundtjänsten.

Snabbt svar om abonnemang och driftsstatus

Supportteamet svarar snabbt på frågor om alla engagemang företaget har med Teracom Mobil och frågor om driftsstatus. Det ingår även en prenumeration på information om planerade arbeten som kan påverka just er uppkoppling. När ni har behov av förändring kontaktar ni supportteamet för snabb service av t ex uppstart av nya abonnemang eller förändring av existerande abonnemang.

Supporten hjälper dig rätt

Supportteamet hjälper till med både abonnemangsadministration och teknisk felsökning om du skulle ha problem med din uppkoppling. Kan teamet inte lösa ditt problem direkt har de goda kontakter med leverantörer och kan vid behov även ta hjälp av Teracom Mobils interna driftorganisation för felsökning. Har du behov av utökad felsökning, till exempel på plats, av mer avancerade nättjänster eller av annan konsultation kan du ta hjälp av vår avdelning för skräddarsydda lösningar eller någon av våra partners för att hitta en lösning.

Relaterade nyheter

Du kanske även är intresserad av