Teracom Mobil logo.

Nyheter

MLT: VPN ökar affärsmöjligheterna

Publicerad: 10 februari 2017

Författare: Melanie Cnattingius

Tack vare egna nätverk kan MLT alltid leverera trygghet och kvalitet till sina kunder, oavsett var de befinner sig och utan att kundens IT-avdelning behöver vara involverad. VPN är en framgångsfaktor för MLT.

Företaget Maskin och Laserteknik, MLT, har jobbat med mätteknologi och kommunikationslösningar i snart 30 år. Majoriteten av kunderna är verksamma i industrisegmentet, så som värmeverk, kärnkraft, stål och gruva. På senare tid har företaget även tagit sig an närliggande områden, bland annat handhållen 3D-scanning och 3D-scanning inline, men den röda tråden har alltid varit mätteknik.

Vår uppgift är helt enkelt att övervaka systemen och på så sätt ge en trygghet åt våra kunder, berättar Christoffer Eriksson‚ VD MLT

Det är inte bara ute hos kunderna som den säkra uppkopplingen gör arbetet enklare att utföra. Ett bredband som alltid fungerar underlättar även det interna arbetet, något som framför allt uppskattas av MLTs egna IT-avdelning.

– Det är skönt för mig som tekniskt ansvarig att slippa sköta flera olika abonnemang. Har jag istället ett abonnemang som alltid fungerar gör det mitt jobb både enklare och roligare, säger Mats Johansson‚ Servicechef MLT

 

Relaterade nyheter

Du kanske även är intresserad av